Öltönyös női vezető, avagy zsonglőr?

noi szerepek

A női karrier nem zárja ki a családot, bele sem kell égni a munkába és nem kell öltönnyel fedni a a női érzéseket. Intuícióban úgyis verhetetlenek vagyunk.

Ezt Heal Edina mondta, a Google Magyarország vezetője, aki 2015-ben a legbefolyásosabb magyar nők listáján a megtisztelő 4. helyet érte el üzleti élet kategóriában.

Mikor pihentél utoljára? Mikor engedtél meg magadnak egy kis lazaságot, csintalanságot? Vagy mindig csak a kötelesség? Úgy érzed az egész világ ellened van és senki nem segít? A főnököd, a kollégáid, a férjed, a gyerekeid, mindenki egyre csak többet és többet követel…? Mikor lesz már elég? Mi kell hozzá, hogy másképp lásd? Talán betegség? Lehet másképp is…

Női vezető

intuicioNői vezetőnek lenni sokak szerint kihívás, küzdelem, vagy ha Te azt akarod érezni, akkor lehet egyszerűen csak JÁTÉK. A te döntésed. Egy biztos, nem akkor csinálod jól, ha belehalsz. Nem kell feladni a nőiességedet, a családodat, a vágyaidat, megfér minden szépen egymás mellett, lehet ügyesen zsonglőrködni. A sablonos, karizmatikus vezetői tulajdonságok mellett szervezettséget, tudatosságot, kitartást igényel, és bármily furcsán is hangzik egy kis lazaságot. Ráadásul intuíciód kihasználásával sok időt, munkát és pénzt is megtakaríthatsz. Minél többbet hallgatsz az időnként előbukkanó kis belső hangra, sugallatra, annál többször lesz a segítségedre.

oltonyos noSokat számít, ha önmagadat adod, hiszen úgy vagy hiteles, nincs szükséged arra, hogy férfiszerepeket játssz a munkahelyeden! Megélheted nőiességedet, – férfias allűrök helyett – és kihasznáhatod azokat az egyedi tulajdonságokat, értékeket, fortélyokat, amiket csak a női nem tud hozzáadni az üzleti szférához. Otthon pedig nyugodtan lehetsz egyszerűen csak anya és feleség, a nadrágot meghagyhatod a párodnak.

Az a kérdés, hogy mi a célod, mit jelent számodra a munka? Csak egy eszköz, és kereseti forrás, vagy a hivatásod, az ÉLETED? Esetleg valami hiányt pótol? … Mint mindenben, itt is a harmóniára törekedünk. Mindezek után a fő kérdés: Jó ez így neked? Ezt akartad? Jól érzed magad ebben a helyzetben?

Ha igen, rendben van, de ha nem, változtass! VISZLÁT KOMFORTZÓNA!

Hölgyeim, amire igazán szükségetek van, az a tudatosságotok, megfűszerezve női intuícióval, és lazasággal, hiszen AZ ÉLET – akár hihetjük azt is, hogy – JÁTÉK!

Egy életen át hajtod a pénzt, hogy elérhesd vele a szabadságot, s közben észre sem veszed, de feláldozod érte… A SZABADSÁGOD!