Állapotfelmérés

Miért kihagyhatatlan az állapotfelmérés?

A szervezeted tele van mérgekkel, ezért állapotfelmérésre neked is szükséged van.

Állapotfelmérés? Minek? Én köszönöm, jól vagyok. Azonban a levegő, a víz, az állatok húsa, a föld, a növények, az élemiszerek, a kozmetikumok önmagukban egyenként is elegendőek, hogy mérgek terheljék a szervezetedet. Természetgyógyászként mondhatom, hogy rendszeres méregtelenítésre mindenkinek szüksége van.

Az ezekben lévő toxinok, a nehézfémek, a permetezőszerek, a geoszmog, a különböző vírusok, bacik, gombák, paraziták, az anyagcseréből származó toxinok mind ott rejtőzködnek benned és generálják azt a sok-sok érthetetlen tünetet...  Amíg ezek a toxinok nincsenek kipucolva, addig kemény tünetek és akár élethosszig tartó betegségek kínozhatnak. És attól mert még nincs tüneted, az nem jelenti azt, hogy nincs is benned toxin.

Ha emésztési problémád, cukorbetegséged, IRekcémád, pikkelysömöröd, ízületi gyulladásod, migréned, allergiád, asztmád, refluxod, autoimmunbetegséged, krónikus gyulladásod, nőgyógyászati problémád van, esetleg nem tudsz aludni, megszabadulhatatlan túlsúlytól szenvedsz, megmagyarázhatatlan szívritmuszavarod, vagy egyéb olyan betegséged van, amire az orvostudomány nem tudja a választ, akkor minden bizonnyal kórokozókkal, mérgekkel van tele a szervezeted.

Ne ijedj meg! VAN MEGOLDÁS.

Olvass tovább!

Miért a JOALIS állapotfelmérést válaszd?

A komplex állapotfelmérés során a pillanatnyi testi-lelki állapotod kerül feltérképezésre.

Megtudjuk, hogy melyek azok a szervezetedet terhelő különféle élő és élettelen méreganyagok, fertőzési gócok, amelyek a különböző tüneteket, betegséget okozzák.

A méreganyag lehet szerves (különböző kórokozók: vírus, baktérium, gomba, parazita) és szervetlen (környezeti mérgek, nehézfémek, anyagcsere toxinok…), valamint érzelmi toxin is. 

Ez a holisztikus szemléletű állapotfelmérés sokkal előbb kimutatja a toxinokat, az elváltozásokat, mint azt egy labor, vagy bármilyen fizikai vizsgálat tenné, így a korai felismerés lehetővé teszi, hogy időben kezeljük az elváltozást, mielőtt még nagyon elharapódzna.

Az egyes toxinokat nem mindig, a fertőzési gócokat pedig egyáltalán nem lehet hagyományos vizsgálatokkal kimutatni, ezzel az állapotfelméréssel igen.

Az évek, évtizedek óta megmagyarázhatatlannak tűnő tünetek, betegségek hátterében meghúzódó okokat tudjuk ezzel a módszerrel felfedezni, hiszen gyökérokokat keresünk, nem pedig tüneteket kezelünk.

A Joalis módszer a több ezer éves Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) pentagram, az öt elem tana szerint működik.

Miért kell méregteleníteni?

Egy egészséges szervezet folyamatosan méregtelenít, hiszen rendelkezik saját méregtelenítési mechanizmusokkal és az immunrendszere védi a betolakodóktól.

  • Azonban a szövetek elzáródhatnak, és így a természetes méregtelenítés nem történik meg.
  • A toxinok és a fertőzések károsíthatják a kiválasztó szerveket, így nem képesek a toxinok kiválasztására, ezért különböző szövetekbe raktározzák őket.
  • Az immunrendszert károsítják a mikroorganizmusok (és az általuk kibocsájtott toxinok), így a megfelelő immunválaszok elmaradnak, a toxinok és fertőzések pedig tovább burjánzanak.
  • Nem utolsósorban a stressz és az érzelmi toxinok szintén blokkolják az immunrendszer működését.

Ezért a legfontosabb feladat: feloldani ezeket az akadályokat, melyek a szövetekben tartják a toxinokat, és akadályozzák a méregtelenítést. 


A méregtelenítésről, a méregtelenítő szerveinkről... írtam már egyszer egy hosszabb lélegzetű cikket Élvezetes böjt címen, amit itt olvashatsz el.


Javasolt a rendszeres kontrollmérés, hogy ellenőrizni tudjuk az állapotváltozást és a méregtelenítési folyamatot. A szervezet teljes méregtelenítéséhez, a teljes gyógyuláshoz egy kúra biztosan nem elég. Egy kúra kb 1,5-2 hónapig tart. A probléma összetettségétől és a probléma fennállásának idejétől függően változhat a teljes folyamat hossza. 

Nincsenek véletlenek, a betegség sem véletlen, hosszú, akár több évig is tartó toxikus (szerves, szervetlen,  környezeti, anyagcsere és érzelmi) terhelés előzi meg. A betegség az egyensúly elvesztése, melyet a Joalis információs medicina szerint toxinok (zavaró tényezők) okoznak, anyagi, energetikai és információs szinten egyaránt.

Az elváltozás, a betegség a méreganyagok fokozatos lerakódásával szinte észrevétlenül kezdődik, rejtett tünetekkel, később esetleges fájdalommal, különböző egészségügyi panaszokkal.

Ezekből – ha nem teszünk ellene – fokozatosan krónikus panaszok, krónikus (sokszor a hagyományos orvoslás szerint gyógyíthatatlannak titulált) betegségek alakulnak ki, pl. különböző gyulladások, ízületi panaszok, allergiák, ekcémák, asztma, migrén, emésztési vagy nőgyógyászati problémák, túlsúly, magas vérnyomás...

Végül pedig mindezek súlyos zavarokhoz, a szervek és szövetek degenerációjához (cukorbetegség, gyomorfekély, májzsugor, infarktus, agyvérzés, szklerózis multiplex, rák, stb.) vezetnek.

Salvia mérőműszer

Az állapotfelmérés a Salvia mérőműszerrel történik, mely a Voll féle elektro-akupunktúrás, diagnosztikai műszer módosított változata.

A bőr ellenállását mérem a vegetatív funkcionális teszt alapján, amelyet egyetlen ponton, a tenyéren található szívburok 8-as ponton mérek.

A mérés során beszélgetünk a korábbi és a jelenlegi panaszokról is.

A műszeres állapotfelmérés fájdalommentes, körülbelül 1,5-2 órát órát vesz igénybe, a fennálló problémáktól függően.

állapotfelmérés-03

Joalis készítmények

A Joalis információs készítmények ötvözik az információs gyógyászat és a fitoterápia ismereteit, 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.

Önmagukban nem "gyógyítanak", nem avatkoznak be az emberi szervezet természetes működésébe, csak segítenek a szervezetnek újra megtalálni az öngyógyító képességét és ezáltal kivezetni az elváltozást okozó különböző méreganyagokat.

A mérést követően személyre szabott terápiát javaslok, mely tartalmazza:

  • az esetleges életmódváltást, beleértve az étkezési szokások átbeszélését, a megfelelő élelmiszerek kiválasztását,
  • a megfelelő méregtelenítő kúra összeállítását,
  • valamint a Joalis készítmények ajánlását.

 

 

 

 

 

 

Az egyes készítmények a szervezet konkrét méreganyagoktól (nehézfémek, vegyi anyagok, az élelmiszerekből származó terhelés), kórokozó mikroorganizmusoktól, érzelmi terheléstől való méregtelenítésére készültek, konkrét szervek és szövetek méregtelenítését szolgálják. Nem láttam még ehhez hasonló módszert, ami felismeri és megnyitja az ún. fertőzési gócokat.

Bármilyen gyógyszer mellett szedhetőek a Joalis készítmények. Nincsenek mellékhatásai. Állapotos és szoptató édesanyáknak nem ajánlom a termékek szedését.

Az állapotfelmérés felnőtteken és gyerekeken is elvégezhető. Bárkit lehet mérni, akár pacemakerrel is.

Nos, ezekre és hasonlókra derítünk fényt az állapotfelmérés során és a sokszor visszafordíthatatlannak tűnő folyamatokat próbáljuk megállítani, illetve visszafordítani, hogy újra egészséges életet élhess.

A komplett állapotfelmérés nem csak a mérést, hanem a problémáidhoz tartozó életmódváltoztatási tanácsok átbeszélését is tartalmazza.

Ha állapotfelmérésre jössz, akkor 2 órával előtte már kérlek ne igyál kávét, vagy fekete teát! Ha vannak korábbi leleteid, akkor hozd őket magaddal!

Most már ne habozz! Gyere! Szeretettel várlak.

Az állapotfelmérés az orvosi diagnózist NEM helyettesíti.