Állapotfelmérés

Miért fontos az állapotfelmérés?

Tudtad, hogy a tested tele van rejtett veszélyekkel?

Mérgek, toxinok és kórokozók rejtőznek szervezeted mélyén, csendesen, lassan okozva érthetetlen tüneteket és hosszú távú betegségeket. Lehet, hogy most nincs is tüneted, de az nem jelenti azt, hogy nincs benned toxin.

A levegőt, a vizet, a földet, az ételeket mind olyan veszélyes anyagok terhelhetik meg, amelyekről talán nem is tudsz. Lehet, hogy most még nem érzed, de ezek a káros anyagok lassan felhalmozódnak a testedben, és idővel számtalan tünetet okozhatnak.

Akkor is fontos az állapotfelmérés, ha jelenleg nincsenek tüneteid. A rejtett toxinok hosszú távú problémákat idézhetnek elő, akár évekkel később is. Nem csak a nyilvánvaló tünetekre kell figyelni, hiszen a belső működésed sokszor rejtett marad. A JOALIS állapotfelmérés mélyreható vizsgálattal feltárja a potenciális problémákat, legyen szó akár fertőzésekről, toxinokról. Ezáltal képesek vagyunk megelőzni a problémákat, még mielőtt azok komolyabbá válnának.

Mi, természetgyógyászok, tudjuk, hogy a megelőzés a legfontosabb, és a JOALIS állapotfelmérés ebben segít.

Ha pedig emésztési problémád, cukorbetegséged, inzulin rezisztenciádekcémád, pikkelysömöröd, ízületi gyulladásod, migréned, allergiád, asztmád, refluxod, autoimmun betegséged, nőgyógyászati problémád van, esetleg nem tudsz aludni, megszabadulhatatlan túlsúlytól szenvedsz, megmagyarázhatatlan szívritmuszavarod, vagy egyéb olyan betegséged van, amire az orvostudomány nem tudja a választ, akkor minden bizonnyal kórokozókkal, mérgekkel van tele a szervezeted.

Ne várd meg, amíg a tünetek súlyosbodnak vagy az életed minősége leromlik!

Nem kell megijedned, hiszen a megoldás a kezedben van.

Olvass tovább!

Miért a JOALIS állapotfelmérést válaszd?

A JOALIS állapotfelmérés segítségével időben felfedezheted a rád leselkedő rejtett veszélyeket, és megteheted a szükséges lépéseket az egészséged megőrzése érdekében. Ez a holisztikus szemléletű állapotfelmérés ugyanis sokkal előbb kimutatja a toxinokat, az elváltozásokat, mint azt egy labor, vagy bármilyen fizikai vizsgálat tenné. Az egyes toxinokat nem mindig, a fertőzési gócokat pedig egyáltalán nem lehet hagyományos vizsgálatokkal kimutatni, ezzel az állapotfelméréssel igen. Nem láttam még ehhez hasonló módszert, ami felismeri és megnyitja a fertőzési gócokat, hogy aztán hozzáférhessünk a bennük lévő kórokozókhoz.

A JOALIS módszer egyedülállóan méregtelenít és segít megszabadulni a toxinoktól, még mielőtt azok komolyabb problémákat okoznának.

Ez a komplex állapotfelmérés olyan, mint egy belső térkép a testeden. Mindig a pillanatnyi testi-lelki állapotod kerül feltérképezésre.

Megtudhatod, hogy a szerveid megfelelően működnek-e, van-e fertőzési góc a szervezetedben, milyen toxinok, kórokozók terhelik a szervezetedet, mi lehet az oka a (rejtélyes) tüneteidnek.

A JOALIS módszer mélyre ás, és kideríti, melyek azok az élő és élettelen méreganyagok, amelyek a különböző tüneteket és betegségeket okozzák. Ezek lehetnek a szervezetedben rejtőző vírusok, baktériumok, gombák, paraziták, nehézfémek, környezeti mérgek, anyagcsere toxinok...

Ezen kívül részletes ételintolerancia teszt is segít azonosítani azokat az élelmiszereket, amelyekkel szervezeted jelenleg nem birkózik meg.

Az évek, évtizedek óta megmagyarázhatatlannak tűnő tünetek, betegségek hátterében meghúzódó okokat tudjuk a JOALIS módszerrel beazonosítani, hiszen gyökérokot keresünk, nem pedig tünetet kezelünk.

A JOALIS módszer a hagyományos Kínai Orvoslás évezredes bölcsességére épül, és segít az egyensúly helyreállításában.

Ne feledd, a betegségek hátterében gyakran méreganyagok állnak, amelyeket ki kell szűrni a szervezetedből!

Miért kell méregteleníteni?

Egy egészséges szervezet folyamatosan méregtelenít, hiszen rendelkezik saját méregtelenítési mechanizmusokkal és az immunrendszere védi a betolakodóktól.

 • Azonban a szövetek elzáródhatnak, és így a természetes méregtelenítés nem történik meg.
 • A toxinok és a fertőzések károsíthatják a kiválasztó szerveket, így nem képesek a toxinok kiválasztására, ezért különböző szövetekbe raktározzák őket.
 • Az immunrendszert károsítják a mikroorganizmusok (és az általuk kibocsájtott toxinok), így a megfelelő immunválaszok elmaradnak, a toxinok és fertőzések pedig tovább burjánzanak.
 • Nem utolsósorban a stressz és az érzelmi toxinok szintén blokkolják az immunrendszer működését.

Ezért a legfontosabb feladat: feloldani ezeket az akadályokat, melyek a szövetekben tartják a toxinokat, és akadályozzák a méregtelenítést. 


A méregtelenítésről, a méregtelenítő szerveinkről... írtam már egyszer egy hosszabb lélegzetű cikket Élvezetes böjt címen, amit itt olvashatsz el.


Javasolom a rendszeres kontrollmérést, hogy ellenőrizni tudjuk az állapotváltozást és a méregtelenítési folyamatot. A szervezet teljes méregtelenítéséhez, a teljes gyógyuláshoz egy kúra biztosan nem elég. Egy kúra kb. 2 hónapig tart. A probléma összetettségétől és a probléma fennállásának idejétől függően változhat a teljes folyamat hossza. 

Nincsenek véletlenek, a betegség sem véletlen, hosszú, akár több évig is tartó toxikus terhelés előzi meg. A betegség az egyensúly elvesztése, melyet a Joalis információs medicina szerint toxinok okoznak, anyagi, energetikai és információs szinten egyaránt.

Az elváltozás, a betegség a méreganyagok fokozatos lerakódásával szinte észrevétlenül kezdődik, rejtett tünetekkel, később esetleges fájdalommal, különböző egészségügyi panaszokkal.

Ezekből – ha nem teszünk ellene – fokozatosan krónikus panaszok, krónikus (sokszor a hagyományos orvoslás szerint gyógyíthatatlannak titulált) betegségek alakulnak ki, pl. különböző gyulladások, ízületi panaszok, allergiák, ekcémák, asztma, migrén, emésztési vagy nőgyógyászati problémák, túlsúly, magas vérnyomás...

Végül pedig mindezek súlyos zavarokhoz, a szervek és szövetek degenerációjához (cukorbetegség, gyomorfekély, májzsugor, infarktus, agyvérzés, szklerózis multiplex, rák, stb.) vezetnek.

Ne habozz tovább!

Az állapotfelmérés fájdalommentes és gyors. Egy kattintás választ el attól, hogy elindítsd az utadat az egészséged felé.

Salvia mérőműszer

Az állapotfelmérés a Salvia mérőműszerrel történik, mely a Voll féle elektro-akupunktúrás, diagnosztikai műszer módosított változata.

A bőr ellenállását mérem a vegetatív funkcionális teszt alapján, amelyet egyetlen ponton, a tenyéren található szívburok 8-as ponton mérek.

A műszeres állapotfelmérés fájdalommentes, körülbelül 1,5-2 órát órát vesz igénybe, a fennálló problémáktól függően.

állapotfelmérés-03

Joalis készítmények

A Joalis információs készítmények ötvözik az információs gyógyászat és a fitoterápia ismereteit, 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak.

Önmagukban nem "gyógyítanak", nem avatkoznak be az emberi szervezet természetes működésébe, "csak" segítenek a szervezetnek újra megtalálni az öngyógyító képességét és ezáltal kivezetni az elváltozást okozó különböző méreganyagokat.

Az egyes készítmények a szervezet konkrét méreganyagoktól (nehézfémek, vegyi anyagok, az élelmiszerekből származó terhelés), kórokozó mikroorganizmusoktól, érzelmi terheléstől való méregtelenítésére készültek, konkrét szervek és szövetek méregtelenítését szolgálják.

A Joalis készítmények bármilyen gyógyszer mellett szedhetőek. Nincsenek mellékhatásai. Állapotos és szoptató édesanyáknak azonban nem ajánlom a termékek szedését az erős méregtelenítő hatásuk miatt.

Az állapotfelmérés felnőtteken és gyerekeken is elvégezhető. Bárkit lehet mérni, akár pacemakerrel is.

 

 

 

 

 

 

Miket mérünk az állapotfelmérés során?

A komplett állapotfelmérés többek között az alábbi toxinok, allergének, hiányok feltérképezésére terjed ki:

 • az egyes szervek, szervrendszerek állapota,
 • fertőzési gócok,
 • különböző vírusok, baktériumok, gombák, paraziták,
 • különböző allergének: por, virágpor, állatszőr, penészgomba, élelmiszerek, fémek, kozmetikumok...
 • béltoxinok, anyagcsere, felszívódás,
 • nehézfém terheltség, vegyi anyagok, geoszmog...
 • vitamin-, ásványi anyag hiány,
 • ételintolerancia teszt (pl. glutén, laktóz, tejfehérje, tojás, húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök, magvak, gabonafélék, fűszerek, tejtermékek, alkoholok...)
 • stresszterheltség,
 • savasodás,
 • hormonok, enzimek,
 • oltóanyag okozta terheltség,
 • és még sok minden, leginkább egyéntől függően, hiszen a gép több mint 16 000-féle dolgot tud kimérni és folyamatosan fejlesztik.

Személyre szabott terápia

Az állapotfelmérést követően személyre szabott terápiát javaslok, mely tartalmazza:

 • a szervezetedből éppen hiányzó nyomelemeket, ásványi anyagokat és vitaminokat,
 • az esetleges életmódváltást, beleértve az étkezési szokások átbeszélését, a megfelelő élelmiszerek kiválasztását és némelyek elhagyását,
 • a megfelelő méregtelenítő kúra összeállítását,
 • a Joalis készítmények ajánlását,
 • valamint beszélgetünk a lelki okokról is, amik az elváltozás, betegség kialakulásához vezethettek.

Ha állapotfelmérésre jössz, akkor 2 órával előtte már kérlek ne igyál kávét, vagy fekete teát!

Ha vannak korábbi leleteid, akkor hozd őket magaddal!

Tedd az egészségedet az első helyre! JELENTKEZZ MOST az állapotfelmérésre, és tartsd meg az egészségedet hosszú távon is!

Szeretettel várlak.

Az állapotfelmérés az orvosi diagnózist NEM helyettesíti.