Életvezetési tanácsadás

Miben segít az életvezetési tanácsadás?

Mi az, ami a legnehezebb számodra? Ami a legnagyobb elakadást, kihívást okozza az életedben?

  • Az egészségi állapotod?
  • A hullámzó hangulatod?
  • Hogy nem tudod szeretni magad?
  • Hogy egyedül vagy?
  • A visszatérő konfliktusaid?
  • Az elégtelen kapcsolataid?
  • A múltad terhei, a családi mintáid?

eletvezetesi-tanacsado-budapest

Mi az a cél, ami megéri?

Mi az, ami megmozgat, ami motivál, amiért hajlandó vagy konkrét lépéseket tenni a változás irányába? 

Ha szeretnéd tudni, hogy miért úgy működsz ahogy, hogy miért nem működik valami az életedben, hogy miért vagy beteg, akkor ez a szolgáltatás neked szól.

Az életvezetési tanácsadáson válaszokat kaphatsz a kérdéseidre, javaslatokat a hogyan továbbra.


Amíg az állapotfelmérés fizikai szinten ad válaszokat a miértekre, addig az életvezetési tanácsadáson inkább a problémák lelki oldalával, az érzelmi okokkal, a konfliktusok hátterével foglalkozunk. A coaching pedig egyáltalán nem kutatja az okokat, hanem a jelenre és a jövőre fókuszál, a megoldást keresi. 

Ha egyáltalán nem tudod, hogy mire is kéne jönnöd, az sem baj, ezért vagyok én. Nem kell választanod, csak döntened, hogy változtatni szeretnél.

Mindenkinek a maga hegye a legnagyobb, de hiszem, hogy minden elakadást, problémát, fizikai betegséget mindig megelőz valamilyen érzelmi konfliktus. Módszerem segítségével ezeket keressük meg, és így mindig az elakadás gyökerét kezeljük és nem a tüneteket. Ez az, ami hosszútávú változást tud indukálni. Ha nem is mindig lehet változtatni a helyzeten, a tényeken; a hozzáállásodon, a konfliktushoz fűződő érzelmi viszonyodon, nézőpontodon, a berögzült mintáidon biztosan lehet változtatni.

Ehhez keressük meg a te hitrendszeredbe beilleszthető megoldásokat és az ehhez szükséges belső erőforrásaidat, hogy kimozdulj a holtpontról.

hegy

Hogy miből áll a módszerem?

Régóta keresem a cimkét hozzá, hiszen az emberek nagyon szeretnek mindent felcimkézni, de én nem skatulyázok.

Sok mindent tanultam, tanulok most is, hiszem, hogy ez egy életre szóló feladat. Az évek során valahogy kialakult egy sajátos, holisztikus, ahogy a barátaim szokták mondani, olyan “SZÉLLJUTKÁS” módszer. Hogy az milyen?


A legfontosabb, hogy mindig RÓLAD SZÓL.

Mindig rád és az adott helyzetre keresem a legjobb megoldást, amit az általam tanult különféle módszerek és intuitív képességeim kreatívan segítenek, illetve kiegészítenek.

Az eszköztáram számos alternatív gyógymódot: fitoterápiát, biologikát, energiagyógyászatot, coachingot és sok egyebet ötvöz, amiket aszerint használok, hogy éppen kivel ülök szemben és mi a problémája.

A jó kezelési terv veled egyeztetve készül, figyelembe véve a hitrendszeredet, anamnézisedet, erőforrásaidat, korlátaidat, hogy a megvalósításban is valóban aktív részese lehess a testi-lelki-szellemi gyógyulási folyamatnak.

Az életmód változtatás elkerülhetetlen kisebb-nagyobb mértékben, a kezelési terv során erre is adok célszerű, kivitelezhető javaslatokat.


 

Pénzvisszafizetési garancia

Ugyan az életben semmire sincs garancia, én mégis felajánlom neked az első életvezetési tanácsadásod alkalmával a 100% pénzvisszafizetési garanciát. Ha úgy érzed a konzultáció után, hogy nem kerültél közelebb a megoldáshoz és semmit nem kaptál, egyszerűen a vendégem voltál. Erre még sosem volt példa. 🙂