Magamról

Az én sztorim

Üdvözöllek!

Széll Jutka vagyok, természetgyógyász, coach.

Eredeti szakmámat tekintve közgazdászként diplomáztam és vezetőként dolgoztam közel 20 évig a mobil távközlési piacon. 20 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem az emberekről, a viselkedésükről.

Érdekelt, hogy mi motiválja az embert, miért olyan amilyen, tud-e változni, hogyan, ha nem, miért nem, mik akadályozzák. Mi a siker, boldogság, harmónia, belső béke és ezek hogyan érhetőek el, hogyan tarthatók meg? Hogyan lehetünk sikeresek a különböző életszerepeinkben egyszerre? Ezek a kérdések, az azokra talált válaszok, pontosabban maga az út vezetett el odáig, aki ma vagyok.

2014-ben találkoztam a coachinggal és egyértelműen beleszerettem. Ez adta meg a végső lökést a váltáshoz, otthagytam a multik világát, kiléptem az ismeretlenbe. Elkezdtem azzal foglalkozni, amire mindig is vágytam: az emberi kapcsolatokkal, az emberrel magával.

2017-ben gyerekkori álmom hívásának is eleget téve levizsgáztam természetgyógyászatból is, letettem a fitoterapeuta szakvizsgát.

Végül pedig meghoztam a végső döntést, hogy meggyógyulok, hiszen milyen természetgyógyász az, akinek migrénje van?! Meg akartam végre gyógyulni és sikerült.
A részletes migrén sztorimat itt olvashatod.

Megtanultam elfogadni, szeretni önmagamat, úgy ahogy vagyok. Lassan megérkeztem.

széll-jutka-természetgyógyász-magamról

Misszióm

„Az a misszióm, hogy segítsek az embereknek, hogy megismerjék önmagukat, megtalálják lelki békéjüket,

hogy BOLDOG és legfőképpen EGÉSZ-SÉGES, teljes életet élhessenek harmóniában önmagukkal

és a körülöttük lévő világgal.”

A természetgyógyászat és a coaching rendkívül jól összepasszol.
Hiszem, hogy a fizikai betegséget mindig megelőzi valamilyen érzelmi konfliktus. A feladat ezt megtalálni, átbeszélni. Ha nem is mindig lehet változtatni a tényeken; a hozzáállásodon, a helyzethez, a konfliktushoz fűződő érzelmi viszonyodon, nézőpontodon biztosan lehet változtatni.
Ehhez egy nagyon jó segédeszköz számomra a coaching a maga kérdezéstechnikájával, és itt kapcsolódik össze a coaching és a természetgyógyászat.

Hiszek a holisztikus szemléletben, a test, a lélek és a szellem hármasában.
A holisztikus szemléletem alapja az ALTERNATÍV GYÓGYÁSZAT különböző elemei, - pl. az energiagyógyászat, a fitoterápia, az akupresszúra - ötvözve az emberi test rejtelmeivel, az anatómiával és megfűszerezve egy kis BIOLOGIKÁVAL.

A BIOLOGIKA, vagy más néven új medicina, ami a természetes – testi és mentális – elváltozások  (hagyományos nevén betegségek) mechanizmusaival, biológiai értelmükkel, valódi kiváltó okaival, betegséglefutás-tüneteivel és azok összefüggéseivel foglalkozik, nagy változást hozott az életembe.
Segítségével sokkal egyszerűbbé, érthetőbbé, megmagyarázhatóbbá váltak a saját-, családtagjaim- és nem utolsó sorban az ügyfeleim elváltozásai, fizikai betegségei és azok érzelmi konfliktusai is.

Tanulmányaim, módszereim

 • life-, üzleti-, párkapcsolati coaching,
 • párkapcsolati tanácsadás,
 • Peter Hess féle hangmasszázs,
 • enneagramm,
 • kommunikáció,
 • számmisztika,
 • hipnózis,
 • spirituális választerápia,
 • anatómia, természetgyógyászat, fitoterápia,
 • akupresszúra,
 • szellemgyógyászat,
 • energiagyógyászat,
 • reiki, prána nadi, spirituális humán yoga,
 • biologika, azaz új medicina,
 • Joalis méregtelenítés, információs medicina,
 • ...

Azt gondoltam, hogy lassan teljes a kép, de persze tévedtem.

Néhány esetben zsákutcába futottam és sehogy sem tudtam megmagyarázni, megoldani a helyzetet. Számomra minden egyes eset egy komplett kihívás.

Nem nyugszom, amíg nincs megoldás.


A hiányzó láncszemet a méregtelenítés mestere, a JOALIS információs medicina adta meg nekem. 

Toxin- és góckutatással, a szervezet teljes méregtelenítésével (kórokozóktól, környezeti-, metabolikus-, érzelmi toxinoktól), a szervezet öngyógyító képességének helyreállításával foglalkozik.

Ebben a rendszerben megkaptam a hiányzó válaszokat és tökéletesen illeszkedik a holisztikus szemléletembe.

Hab a tortán, hogy ezáltal már eszközös állapotfelmérést is tudok végezni a Salvia mérőműszerrel, ami a Voll féle elektro-akupunktúrás, diagnosztikai műszer módosított változata. Bővebben itt olvashatsz az állapotfelmérésről.


Fontos számomra, hogy ha eljössz hozzám, akkor a te hitrendszeredbe beillesztve, közösen találjuk meg azokat a módszereket, azt a komplex kezelési tervet, ami kimozdít a holtpontról, amit te is el tudsz képzelni, hogy működik.

Hiába tudok én egy nagyon jó módszert, ha te abban nem hiszel és nem tudsz együttműködni velem, akkor az nem lesz hatásos.

Én egyedül semmilyen csodát nem teszek.

A CSODA BENNED VAN.

Ha te elég bátor vagy változtatni a berögzült érzelmeiden, gondolataidon, amik a betegségedhez, elakadásodhoz, párkapcsolati problémádhoz vezettek, akkor együtt – egy kis életmódváltással, apró változtatásokkal megspékelve – látványos eredményeket tudunk elérni.

“CSODA CSAK OTT TEREM, AHOL ELÜLTETIK.”

Ha érdekel a kreatív módszerem, jelentkezz, mert nélküled nem megy!  Várlak szeretettel.