Állapotfelmérés

Műszeres állapotfelmérés: a tüneteket, betegségeket okozó, a szervezetet terhelő méreganyagokat, fertőzési gócokat kutatja.

Életvezetési tanácsadás

Egyénre szabott tanácsadás, mely a problémáid, betegséged lelki okát tárja fel és ad kivitelezhető életmódbeli változtatási javaslatokat.

Egyéni coaching

Célorientált önismereti utazás, mely a tudatosságodat segíti, egy sikeresebb, boldogabb élet irányításának a lehetőségét kapod a kezedbe.

Párkapcsolati coaching

Ha elegendő bátorság van benned ahhoz, hogy változtass szemléletmódodon, be fogod látni, hogy NEM a párod az oka a problémáidnak.

Hangmasszázs

Rezgéseivel gyógyít a tibeti hangmasszázs. Ellazít, feltölt, stresszt old, harmonizál, beindítja az öngyógyító folyamatokat, egyszerűen elvarázsol.

Oxigénterápia

Az oxigénterápia főleg betegségmegelőzésre szolgál, de szakértők szerint napjaink súlyos betegségei mögött a krónikus oxigénhiány áll.

 

Pénzvisszafizetési garancia

Ugyan az életben semmire sincs garancia, én mégis felajánlom neked az első alkalommal – bármelyik szolgáltatásom esetén – a 100% pénzvisszafizetési garanciát.

Ha úgy érzed a konzultáció után, hogy nem kerültél közelebb a megoldáshoz és semmit nem kaptál, egyszerűen a vendégem voltál.